KÜTAHYA / GEDİZ - Fırdan İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma etkinlikleri kapsamında Şehidimizin evini ve kabrini ziyaret ettik.Babasının elini öperek duasını aldık.Şehidimiz Hasan AKKANAT 2000 Yılında şehit olmuştur.Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı düzenlendi. Programda öğrencilerimiz şiirlerini okuyup gösterilerde bulundu. Bu vesileyle 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü gururla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ,silah arkadaşlarını ve Aziz Şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü kapsamında okulumuzda düzenlenen program saygı duruşu yapılıp İstiklâl Marşı okunarak başlamış akabinde öğrencilerin okuduğu şiir ve gösterilerle son bulmuştur. Program sonunda okulumuzda İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edilmiştir. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Aziz Şehitlerimiz olmak üzere İstiklâl Marşı Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Gerçekleşen ziyarette öğrencilerle sohbet edildi. Okul yönetimi ile birlikte Eğitim-Öğretime dair bilgi alışverişinde bulunuldu. Okul Müdürümüz Halil CERYAN tarafından okulumuzda uygulanan mevcut projelerle ilgili bilgiler verildi. Okulumuza gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut BAHADUR, Şube Müdürlerimiz Murat İÇEL ve Yaşar KANDEMİR'e teşekkür ederiz.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem haftası kapsamında okulumuz öğrencilerine Sivil Savunma Günü ve Deprem ile ilgili bilgilendirmeler yapılıp ardından Deprem Tatbikatı yapıldı. Yapılan tatbikatla okulumuz öğrencileri ve personelinde deprem farkındalığı oluşturmak ve deprem anında neler yapmaları gerektiği vurgulanmış oldu.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Döneminin sona ermesiyle öğrencilerimiz Yarıyıl Tatiline çıkmışlardır. Dönem sonunda başarılı olan öğrencilerimize bisiklet hediye edilmiştir.  Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuzda Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri düzenlenmiştir. Yapılan etkinliklerde öğrencilerin sanatsal,kültürel,sportif,bilimsel ve sosyal yönleri gelişmiş oldu.Öğrencilerimiz eğlenirken öğrenmiş oldular. Etkinliklerde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Gediz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından öğrencilerimize diş sağlığı konularında eğitim verilmiştir. Eğitimde öğrencilerimize diş sağlığı ve dişlerin nasıl fırçalanması konusunda bilgiler verilmiştir. Eğitim için Gediz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz Anahtar Kelimlerle Hikaye Anlatma etkinliği gerçekleştirdi. Yapılan etkinlikte öğrencilerimiz 3 anahtar kelimeyle hikayelerini Kukla ile anlattılar. Etkili ve verimli geçen bu etkinlik için 2/A Sınıf Öğretmeni Nihal AYDEMİR ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuza öğrencilerimizin gelişimlerine katkı sağlaması için Akıl ve Zeka Oyunları seti kazandırdık. Akıl ve Zeka Oyunları ile öğrencilerimizin bilişsel yönleri gelişirken sosyal yönleri de gelişmiş oluyor. Serbest Etkinlikler ile Beden Eğitimi ve Oyun derslerinde öğrencilerimiz Akıl ve Zeka Oyunları ile etkili ve verimli vakit geçirmiş oluyorlar. Akıl ve Zeka Oyunları setini okulumuza kazandırmada emeği olan Okul Müdürümüz Halil CERYAN ve kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda ÇEDES Projesi kapsamında Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Kutlandı. ÇEDES Projesi kapsamında Dürüstlük Manavı oluşturuldu öğrenciler burada Yerli ve Türk ürünleri hem tanımış oldu hem de aldıkları ürünlerin gelirleriyle ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundular.  Bu etkinlikte emeği geçen başta Değerler Kulubü öğretmenleri Hamide AKGÜL CANSU , Süleyman ASLAN ile  tüm öğretmen ve öğrencilerimze teşekkür ederiz.

Ara

Gediz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlarınca okulumuz öğrenci ve velilerine yönelik Etkili Veli Etkili Öğrenci Seminerleri verilmiştir. Seminerde Akran Zorbalığını Öğrenme, Verimli Ders Çalışma, Teknoloji Bağımlılığı ve Bilişim Suçları konuları üzerinde durulmuştur. Etkili ve verimli olduğunu düşündüğümüz seminer için Gediz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlarına ve katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Gediz İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekiplerince okulumuz öğrencilerine trafik eğitimi verildi. Eğitimde öğrencilerimiz trafikle ilgili kavramları öğrenmiş oldular. Verimli geçen eğitim için Gediz Jandarma Komutanlığı Trafik ekiplerine teşekkür ederiz.

Kas

Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. Yılı 24 Kasım Ögretmenler Günü Masa Tenisi Turnuvasında okulumuz Sınıf Öğretmeni Mehmet ÖZKUL  İlçe 1.si olmuştur. Yine Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. Yılı 24 Kasım Ögretmenler Günü Fotoğraf Yarışmasında okulumuz Sınıf Öğretmeni Nihal AYDEMİR İlçe 3.sü olmuştur. Öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Ögretmenler Günü Kutlama Programı gerçekleştirildi. Programda öğrencilerin hazırlamış olduğu etkinlikler, şiir ve müzik dinletisi sunumu yapıldı. Bu vesileyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere edebiyete uğurladığımız tüm öğretmenlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.