KÜTAHYA / GEDİZ - Fırdan İlkokulu

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı gerçekleştirildi. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Vefatının 85. Yıl Dönümünde Saygı,Özlem ve Minnetle Anıyoruz.

Kas

Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut BAHADUR okulumuzu ziyaret etti. Yapılan ziyarette Okul Müdürü Halil CERYAN okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut BAHADUR , öğretmenlerin istek ve ihtiyaçlarını dinledi. Okul Yönetimi ve Öğretmenler ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut BAHADUR'a teşekkür ettiler.

Kas

Fırdan Köyü Muhtarı Nihat KARADAĞ okulumuza ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulunan Nihat KARADAĞ , Fırdan Köyü Muhtarlığı olarak Fırdan İlkokulu ve Fırdan Ortaokuluna her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Okul Müdürü Halil CERYAN yapılan ziyarette okulda yapılan çalışmalardan bahsetti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Fırdan Köyü Muhtarı Nihat KARADAĞ' a teşekkür etti.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla çoşkuyla kutlandı. Kutlama programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp öğrencilerimizin şiir ve etkinlikleriyle devam etti. Okulumuzda düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk ve Cumhuriyet Temalı Yapboz Etkinliğinde dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri Okul Müdürümüz Halil CERYAN ve Sınıf Öğretmenlerimiz tarafından takdim edildi. Programın hazırlanışında emeği geçen öğretmen, öğrenci ve programa katılan velilerimize teşekkür ederiz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Silah Arkadaşları ve Aziz Şehitlerimizi saygı ve hürmetle yad ediyoruz.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Fırdan İlkokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısını 26.10.2023 tarihinde velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz Halil CERYAN tarafından yapılan çalışmalar ve etkinlikler hakkında bilgi verildi. Tüm velilerimize ve öğretmenlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk ve Cumhuriyet Temalı Yapboz Etkinliği düzenlenmiştir. Yapılan etkinlikte öğrencilerimiz Atatürk, Cumhuriyet ve Vatan Sevgisi kavramlarını Yapboz etkinliği ile pekiştirmiş ve öğrencilerimizde bir farkındalık oluşmuştur. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşlarını Saygı ve Hürmetle Yad ediyoruz.

Ekm

Gediz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Özel Eğitim Öğretmenleri okulumuza ziyaret gerçekleştirdi. Özel Eğitim alanıyla ilgili öğretmenlerimize bilgi verildi. Bu faydalı ve anlamlı ziyaret için Özel Eğitim Öğretmenlerimize ve Gediz Rehberlik ve Araştırma Merkezine teşekkür ederiz.

Ekm

Gediz İlçe Müdürlüğünün hazırlamış olduğu Değerler Eğitimi Anne-Babaya Saygı ve Aile İçi Etkili İletişim konulu videoyu tüm öğrenci ve öğretmenler olarak izledik. Bu etkili ve anlamlı video için emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Fırdan İlkokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılına hazır. 01.08.2023 tarihinde göreve başladığını ifade eden Okul Müdürü Halil CERYAN; göreve geldikten sonra okul içi düzenlemelerin olduğunu , okulun iç boyasının yapıldığını , taşımalı öğrencilerin yemek hizmetinden faydalanmaları için yemekhanenin birtakım yeniliklerle hizmete sunulduğunu belirtti. Okul Müdürü Halil CERYAN ; Öğrencilerin tenefüste verimli vakit geçirebilmeleri için okul bahçesinin düzenlemesinin yapıldığını belirterek öncelikli amaçlarının öğrencilerin temiz ve hijyen bir okul ortamında eğitim öğretimlerine devam edebilmelerini sağlamak diye ifade etti. Bu vesiyle 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının tüm öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olması ve  başarılı bir dönemin geçmesi temennisinde bulundu.